VORES HISTORIE

QualityCopter blev etableret i 2018 som et nytænkt læringskoncept med erfarende kommercielle piloter som rollemodeller.

Vores fundamentale mission var at skabe en uddannelse hvor elevens individuelle dannelsesproces til helikopterbranchen, løbende blev etableret i en synergi af teori og praktisk læring. Omgivet af passionerede instruktører som alle havde et tilhørsforhold til den kommercielle verden. Grundet vores mangeårige branchekendskab var vi bevidste om, at vejen til en karriere i luften, for nyuddannede piloter, krævede et solidt og anerkendt netværk.

 

I august 2019 blev QualityCopter en selvstændig skole med rettighederne til uddannelse af helikopter piloter, afvikling af prøvelektioner og Licence Proficiency check (LPC). Flyveskolen er specialiseret i uddannelse på Cabri-G2 helikopter, men uddanner også på Robinson R44 og Bell 505.

I 2021 fik vi godkendt vores kommercielle virksomhed SkyCopter.

SkyCopter er vores elevers mulighed for at starte i den kommercielle branche under ordnede forhold og med de forventningskrav som vi ved branchen kræver.

QualityCopter og SkyCopter har base på Kolding Lufthavn, hvor vi er godt placeret med egne teorilokaler og hangar. Lufthavnen ligger kun 10 km fra motorvejsafkørslen V/Kolding Syd.