Pilotuddannelser

Kommerciel Pilot

 

Professionel uddannelse

Uddannelsen til kommerciel pilot er tilrettelagt på en sådan måde, at man først gennemgår det private forløb. Det vil sige at man først bliver uddannet til Privat Pilot hos QualityCopter.
Derefter flyver man timer op med et tilrettelagt program, hvor man blandt andet flyver med som en del af SkyCopter Teamet og samtidigt også har mulighed for, at flyve med familie og venner.  Derudover har eleven mulighed for mountainrating hos Pilot Yellow i Canada.
Uddannelsesforløbet og varighed tilrettelægges efter den enkelte elevs ønsker.

 

Kontakt os

Skræddersyet uddannelsesforløb

QualityCopter tilbyder et modulært uddannelsesforløb. Dette betyder at man ikke møder i skole fra 8 til 16, men at undervisningen tilrettelægges efter elevens ønsker og muligheder. Vi kan derfor undervise både i normale hverdagstimer, men også aften og weekend.

 

Kontakt os

Stå bedre som færdiguddannet kommercielt pilot

Den modulærer uddannelsesform har også den store fordel, at man kommer ud med flere flyvetimer i sin logbog, end den integrerede uddannelsesform kan tilbyde.

Timerne man har erhvervet, kan man med det samme benytte i vores kommercielle virksomhed SkyCopter, som Pilot på Robinson R44 & Cabri G2.

Vi benytter udelukkende erfarne instruktører med et kommercielt CV, i et nytænkt læringsmiljø hvor erfaringer fra det virkelige arbejdsliv kommer i spil i undervisningen.

 

Kontakt os

Uddannelsen inkluderer:

  • Teoretisk undervisning (flyveteori & radioteori)
  • Teoriprøver
  • Nightrating
  • Mountainrating
  • Flyvning & Praktiske prøver, på enten Cabri G2, Robinson R44 eller Bell 505

 

Ved endt uddannelse tilbyder vi eksklusivt job til vores egne piloter hos SkyCopter, hvor man kan få lov til at påbegynde sin karriere direkte efter uddannelsen.

Vi benytter udelukkende erfarne instruktører, med et kommercielt CV, i et nytænkt læringsmiljø hvor erfaringer fra det virkelige arbejdsliv kommer i spil i undervisningen.

Uddannelsesforløbet og varighed tilrettelægges den enkelte elevs ønsker.

Bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.